Büntetőeljárásokat indítottak a Hargita megyei közlekedési rendőrök a hétvégén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 november 17-én 23:00 óra körül egy 19 éves székelyudvarhelyi fiatalembert észleltek a rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben, és az erre szolgáló eszközzel végzett vizsgálatot követően pszichoaktív anyagok lehetséges jelenlétére utaló jeleket találtak.

Meg kell jegyezni, hogy ez nem képez bizonyítékot a büntetőügyben, az illetőt egy orvosi egységbe vitték biológiai minták vételére, hogy pontosan megállapítsák a tiltott anyagok fogyasztását és a véralkoholszintet.

Bűnügyi eljárás indult az ügyben.

2023 november 17-én 21:20 körül Széeklykeresztúr településen egy 21 éves Maros megyei férfit találtak a rendőrök autóvezetés közben, és a vizsgálat pszichoaktív anyagok lehetséges jelenlétére utaló jeleket mutatott ki.

Meg kell jegyezni, hogy ez nem képez bizonyítékot a büntetőügyben, az illetőt orvosi egységbe szállították biológiai minták vételére, hogy pontosan megállapítsák a tiltott szerek fogyasztását és a véralkoholszintet.

Bűnügyi eljárás indult az ügyben.

  • A Hargita megyei rendőrkapitányság által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy