Büntetőeljárásokat indítottak a rendőrök a hétvégén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A borszéki rendőrök szolgálatuk teljesítése közben 2024.január 12-én 16 óra 15 perc körül észleltek egy 20 éves Maros megyei férfit a DN15-ös úton, akiről az ellenőrzést követően kiderült, hogy gépjárművezetői jogosultsága fel van függesztve.

Jogosítvány nélküli járművezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

2024. január 13-án, 9:30 körül egy 44 éves székelyvarsági nőt észleltek a székelyudvarhelyi rendőrség szolgálatban levő közlekedésrendészei, aki a 138/B megyei úton lakhelyén kívül vezette személygépkocsiját, de az ellenőrzést követően kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen járműkategóriára.

A nőt 24 órára őrizetbe vették.

Jogosítvány nélküli járművezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

2024.január 14-én éjfél után húsz perccel a székelyudvarhelyi rendőrök szolgálatteljesítés közben észleltek egy 55 éves oroszhegyi férfit, aki Székelyudvarhelyen személygépkocsit vezetett és az alkoholszondával 0,51 m/l alkoholkoncentrációt mértek  a leheletében.

Ittas vezetés miatt eljárás indul ellene.

2024.január 14-én 13 óra 40 perc körül egy 36 éves gyimesközéploki férfi elvesztette uralmát az általa vezetett jármű felett, kerítésnek ütközött, majd egy fának csapódott.

Az autó 62 éves utasa és a járművezető is megsérültek és kórházba szállították őket orvosi ellátásra.

A sofőr leheletében 0,82 mg/l alkoholt mértek.

Ittas vezetés és gondatlanságból okozott testi sértés miatt eljárás indul ellene, a nyomozás tovább folyik a baleset okainak és körülményeinek kiderítése céljából.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy