Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hivatásos tűzoltók versenye

 

Kedden június 25-én a székelyudvarhelyi városi stadion ad otthont a hivatásos tűzoltók versenye II., felügyelőségi szakaszának.

A versenyen a csíkszeredai, székelyudvarhelyi és gyergyószentmiklósi hivatásos tűzoltóegységek csapatai vesznek részt.

Ennek a versenynek az alapvető célkitűzései a vészhelyzeti intézkedések végrehajtásához szükséges speciális készségek és képességek fejlesztése és finomítása, a professzionális tűzoltók közötti együttműködési kapcsolatok fejlesztése, a versenyzők fizikai képzésének és szakmai készségeinek javítása.

A megmérettetés négy versenyszámból áll: ablakmászás létrával, 100 m akadályterep, 4x 100m staféta, a motoros szivattyús beavatkozási eszköz összekészítése.

A verseny megnyitója a székelyudvarhelyi tűzoltóság székhelyén lesz 10:00 órakor, ahol az első versenypróbára- ablakmászás létrával- is sor kerül, majd 12:00 órakor kezdődik a többi három versenyszám a városi stadionban.

E verseny során legjobbnak bizonyulókból alakul ki az Oltul Sürgősségi Esetek Felügyelőségét képviselő 10 altisztből álló reprezentatív csapata, amely a felügyelőséget képviseli majd a verseny III. szakaszán.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.