Csíkszereda Városháza ismét megrendezi az Év sportolója gálát

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csíkszereda Városháza harmadik alkalommal rendezi meg az Év sportolója gálát, ahol a 2023. január 1. és december 1. közötti időszakban a legjobb eredményeket elért csíkszeredai sportolókat díjazzák.

Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy a csíkszeredai sportolók, csapatok és edzők érezzék, hogy a város értékeli áldozatos munkájukat. Ez a gála egyben kiváló alkalom arra is, hogy színes bemutatkozást nyújtson városunk sportéletéről.

A január 17-i gálán kétféle díjat adnak át. A szakmai díjakat 14 különböző kategóriában adják át a 2023-as év legjobb sportolóinak, csapatainak és edzőinek.

A város felhívást tett közzé a város edzői számára, akiknek január 10-ig van idejük kitölteni az erre az alkalomra biztosított online űrlapot. Az edzők által megosztott eredmények alapján a 14 kategória legjobb eredményeit a sportbizottság fogja meghatározni, amely a város sportolóiból, edzőiből, újságíróiból és a sport képviselőiből áll.

A sportbizottság által kiválasztott három sportoló és három csapat versenyez majd a Közönség Díjért. A közönségszavazás január 3-15. között zajlik Csíkszereda Városháza Facebook-oldalán.

Az idei gálára január 17-én, szerdán 18 órakor kerül sor a Csíki Mozi- ban. A rendezvény nyilvános. A díjazott sportolók és edzők ajándékcsomagot, emlékplakettet és pénzjutalmat kapnak.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy