Dombi Gyula a Csíkszeredai Helyi Rendőrség új igazgatója

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Szeptember 16 -án, csütörtökön, Csíkszereda polgármestere, Korodi Attila egy konferencia során bemutatta a Helyi Rendőrség új igazgatóját, Dombi Gyula személyében. A közigazgatás területéről származik, és országos szintű sporteredményekkel rendelkezik.

A Helyi Rendőrség a közbiztonság, a közlekedésbiztonság és a környezetvédelem területén végzi tevékenységét.

A csíkszeredai helyi rendőrség új igazgatója, Dombi Gyula október 1 -jén kezdi meg tevékenységét.

„Dombi Gyula úr nagy tapasztalattal rendelkezik a közigazgatásban és kiemelkedő sporteredményekkel rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek ahhoz az új funkcióhoz, amellyel hozzájárul a csíkszeredai városháza tevékenységéhez” – mondta Korodi Attila.

Dombi Gyula igazgató hangsúlyozta, hogy a város vezetésével együtt meghatározza a foglalkoztatottak számát, tevékenységi körök szerint lebontva.

Korodi polgármester megemlítette, hogy néhány egymásnak ellentmondó jogszabály miatt a közigazgatásban jelenleg le vannak tiltva a közigazgatási posztok, országos szinten nem lehet betölteni a közigazgatásban megüresedett állásokat. A polgármester reméli, hogy a foglalkoztatás megkezdéséig megoldódik a probléma.

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy