Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az E.ON Energie Romania időben kiállítja a szeptemberi fogyasztásról szóló számlákat

 

Az E.ON Energie Romania tájékoztatja ügyfeleit, hogy a számlázási folyamat a megszokott módon, a 27-es kormányrendelet/119-es kormányrendelet által hozott változások miatti késedelem nélkül zajlik. Így a villamos energiára szeptember 1-től az új rendelkezések szerinti árak vonatkoznak, a földgázra változatlanok maradnak.

Szeptember második felétől minden jogosult lakossági fogyasztó számára maximált számlát bocsátottak ki. A folyamat egész októberben folytatódik, hogy a cég minden ügyfele időben megkapja a számláit, így elkerülhető az olyan helyzet, amikor egy hónapon belül több számlát kap.

A társaság megtette a szükséges erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a szeptember 1-jétől hatályos jogszabályok által előírt valamennyi változás gyorsan megvalósuljon, ügyfeleink pedig igénybe vehessék az állami támogatási rendszert.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.