Éberen őrködtek a rendőrök a hétvégén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 december 1-jén, 17:50 körül a Hargita megyei rendőrök Maroshévíz egyik utcáján egy 20 éves galócási fiatal férfit igazoltattak gépkocsivezetés közben, és az alkoholszondás teszt 0,96 mg/l alkoholszintet mutatott ki a kilélegzett levegőben.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt bűnügyi eljárás indult.

Ugyanezen a napon, 22:30 óra körül a csíkszeredai rendőrség munkatársait egy közúti balesetről értesítették, mivel felmerült a gyanú, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt.

A helyszínre kivonuló nyomozócsoport megállapította, hogy egy 20 éves csíkszentkirályi férfi, miközben egy helyi utcán autóval közlekedett, elvesztette uralmát a jármű felett, és összeütközött három, szabályosan leparkolt autóval.

Az esemény következtében az érintett járművek megrongálódtak.

A sofőrt alkoholszondával vizsgálták, az eredmény 0,97 mg/l alkohol volt a leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

2023 december 2-án 00:00 óra körül egy 34 éves, salamási férfit a Hargita megyei rendőrök lakóhelyén személygépkocsi vezetése közben észleltek, és az ellenőrzéseket követően kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen kategóriájú járműre.

Jogosítvány nélküli vezetés miatt eljárás indul ellene.

  • A Hargita Megyei rendőr-főkapitányság által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy