Egy autóvezető és egy kerékpáros került kórházba közúti baleseteket követően

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 augusztus 21-én 14 óra 50 perc körül egy 68 éves Maros megyei férfi kisteherautót vezetett a 136/A megyei úton Etéd irányából Maros megye irányába. Egyelőre ismeretlen okból a gyanú szerint elvesztette uralmát a jármű felett, letért az úttestről, majd a mellvédnek és egy hídfőnek ütközött.

Az esemény következtében a sofőr megsérült, őt kórházba szállították. A baleset idején nem volt alkohol befolyása alatt.

2023 augusztus 21-én, 17:40 körül egy 64 éves Bákó megyei férfi, miközben egy járműszerelvényt vezetett a D.E. 578-as európai úton, Maroshévíz településen, állítólag megelőzött egy 52 éves, kerékpárosként közlekedő helyi férfit, aki ekkor kibillent az egyensúlyából és az úttestre zuhant.

A kerékpáros személyi sérüléseket szenvedett, és orvosi ellátásra kórházba szállították.

A két férfit alkoholszondával ellenőrizték, melynek eredménye a sofőrnél nulla, a kerékpáros férfi leheletében pedig 1,03 mg/l alkohol volt.

A rendőrség az ügyészség koordinálásával folytatja a vizsgálatokat a baleset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében.

  • A Hargita megyei rendőrség tájékoztatója

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy