Europe Direct Központ tevékenysége Hargita megyében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A Regionális Központi fejlesztési Ügynökség által vendégül látott Europe Direct Központ a 2017-es év folyamán a Központi Régió hat megyéjének- Fehér, Brassó, Kovászna, Hargita, Maros, Szeben- fiataljai és polgárai számára egy sor eseményt, versenyt és tevékenységet szervez, az uniós értékek és az unió által biztosított támogatások népszerűsítésére.

„Szilárd meggyőződésünk, hogy a fiatalok támogatása, kreativitásuk és potenciáljuk előtérbe helyezése minden közösség fejlődésének kulcsa. Hiszünk a Központi Régió fiataljainak figyelemre méltó potenciáljában, ezt akarjuk népszerűsíteni területi, országos és európai szinten”.

Ezúton intézünk meghívást a „10ROinEU” elnevezésű szöveg és képregény, storytelling típusú versenyre, melynek témája Románia 10 éves uniós tagsága. A verseny célja a képregények világa iránt érdeklődést mutató fiatal tehetségek megbecsülése. A verseny 2-6 rajzból álló kollázzsal illusztrált tematikája tükrözi azokat a problémaköröket, amelyekkel Románia lakosai szembesülnek, illetve az unió által biztosított támogatási módokat, amelyekkel ezek a gondok megoldhatók: a Római Egyezmény aláírásának 60 éves évfordulója és az unió fejlődése; az EU jövőjével kapcsolatos 5 forgatókönyv, illetve további európai témájú információk és témák, amelyek a jobb kommunikáció vagy a közösség fejlődésének érdekében javasolt megoldásokat, előnyeit illusztrálja.

Legalább 3 alkotást díjaznak majd. További információk a www.wuropedirect-adrcentru.ro címen.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy