„Fiatalok füstmentesen! 2017”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Közösségbiztonsági és Drogellenes Egyesület Hargita megyei fiókja, partnerségben a Hargita megyei Drogellenes Megelőző, Értékelő és Tanácsadó Központtal, valamint Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és a csíkszeredai Lions Klub társfinanszírozásával foganatosítja a „Fiatalok füstmentesen! 2017” programot.

A program célja kreatív időtöltésre bíztatni, non-formális oktatási tevékenységbe bevonni a fiatalokat, a dohányzást és egyéb függőséget okozó szerek fogyasztását megelőzendő, illetve a május 31-i Dohányzásmentes Világnap fémjelzése.

30 fiatal vesz rész kávéházi beszélgetésen a dohányzás vagy egyéb, függőséget okozó szerek egészségre gyakorolt káros hatásáról, népszerűsítik az egészséges életmódot, elkészítik a dohányzásmentesség nagykönyvét, amely 2017 június 5- ig megtekinthető a Drogellenes megelőző, Értékelő és Tanácsadó Központ székhelyén. A résztvevőket oklevéllel és mezekkel jutalmazzák.

A projekt beilleszkedik Csíkszereda megyei jogú város azon kiemelt célkitűzései közé, hogy felelősségteljes, kreatív, egészséges fiatalok éljenek a városban.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy