Hargita megye (FOTÓ/VIDEÓ): Ittas férfi által vezetett, forgalomba be nem iratott ATV-t üldöztek a rendőrök

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. május 5-én, 22 óra körül a csíkszeredai 1-es számú vidéki rendőrség csíkszentdomokosi és csíkszenttamási rendőrőrseinek – rendőrei szolgálatuk gyakorlása közben megálljt jeleztek egy ATV típusú járműnek, amely a D.J. 124/A úton közlekedett Szépvíz községben.

„A szóban forgó jármű vezetője nem tett eleget a rendőrök jelzéseinek, és folytatta útját, miközben a rendőrök követték őt, mintegy 2 kilométeren keresztül, míg Szépvíz és Csíkszentmihály települések között sikerült megállítani.

A terepjáró vezetője, egy 34 éves szépvízi férfi, alkoholos befolyásoltság alatt állt, az alkoholszondás teszt 0,63mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a leheletében, az általa vezetett jármű pedig a rendőrség adatbázisában nem szerepelt regisztrált járműként” – számolt be a Hargita megyei rendőrség.

Az idézett forrás szerint a férfit 825 lejes pénzbírsággal sújtották, amiért nem tett eleget a rendőr utasításainak. A rendőrök emellett büntetőeljárást indítottak forgalomba be nem jegyzett jármű vezetése és alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés miatt.

  • fotó/videó forrása: Hargita megyei rendőrség

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy