Hargita megye Olt Sürgősségi Felügyelősége Hargita megyei lakhelyű jelentkezőket toboroz

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Hargita megye Olt Sürgősségi Felügyelősége Hargita megyei lakhelyű jelentkezőket toboroz felvételi vizsgára a készenléti személyzetet kiképző oktatási intézmények számára.

A készenléti személyzetet képző oktatási intézmények felvételi vizsgáira jelentkezők utolsó éves líceumi tanulók, vagy érettségizett fiatalok, illetve 27. életévüket a felvételi évében betöltő személyek  is lehetnek.

A tűzoltói pályát választók a következő oktatási intézmények közül választhatnak: Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémia Tűzoltó Kara- Bukarest; Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” Bukarest, Academia Tehnică Militară, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Nagyszeben, Școala de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești és Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești, Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân”. Idén 328 helyet hirdetnek meg, ebből 33 a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémián kizárólag férfiaknak, Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” Bukarest két hely férfiaknak és nőknek, Academia Tehnică Militară Bukarest 38 hely férfiaknak és nőknek, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Nagyszeben 22 hely férfiaknak és nőknek, Școala de Subofițeri de Pompieri Boldești 198 hely csak férfiaknak, ugyanitt autós parancsnokképzés férfiaknak 19 hely, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești 12 hely férfiaknak és nőknek, Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” 4 hely férfiaknak.

A felsőoktatási intézményekbe felvételizők beiratkozási kérvényeit 2017 május 26-ig, a posztliceális oktatást választók kérvényeit 2017 július 21-ig fogadják el az Olt Sürgősségi Esetek Felügyelőségének székhelyén.

A következő oktatási intézményekben négyéves a tanulmányi idő: Academia de Poliție (Facultatea de Pompieri), Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” és Academia Tehnică Militară; három éves a tanulmányi idő a következőknél: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu és Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I”, míg a Școala de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești és a Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești esetében két év a tanulmányi idő.

A teljes oktatási kínálatról a www.isuharghita.ro oldalán informálódhatnak az érdeklődők. A katonai karriert választók a beiratkozással, a felvételi ütemtervével, a beiratkozási díjjal, a felvételi tantárgyakkal, azok tematikájával és a könyvészettel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak az Olt Sürgősségi Esetek felügyelőségének Humán Erőforrás Szolgálatához.

Forrás: ISU Hargita, Facebook

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy