Hargita megyei házkutatások, letartóztatások adócsalás és csempészet miatt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

Nyolcvanezer lej értékű készpénzt, mintegy 300 liter szeszesitalt, 1600 doboz zárjegy nélküli cigarettát, 16 mobiltelefont, 17 telefonkártyát, 14 köbméter faanyagot és több dokumentumot kobozott el a Hargita megyei gazdasági rendőrség a kedden tartott 12 házkutatás során. Három nő és két férfi ellen folyik a kivizsgálás adócsalás és csempészet vádja miatt.

Folyó év október 3- án a gazdasági rendőrség 12 házkutatást tartott a csíki medencében, adócsalással és csempészettel gyanúsított személyeknél.

A házkutatás eredményeként 307 liter etilalkoholt és szeszes italt, 30.020 szál zárjegy nélküli cigarettát, 74.218 lejt, 17.000 forintot, 16 mobiltelefont, 17 telefonkártyát, 14,15 köbméter faanyagot és számviteli dokumentumokat koboztak el.

Három, 21, 62 és 67 éves korú nőt, illetve egy 32 és egy 43 éves férfit állított elő a rendőrség. Az ügyben tovább folyik a nyomozás a Hargita megyei ügyészség vezetésével a teljes bűnügyi tevékenység felgöngyölítése érdekében.

Az akcióban részt vett a Hargita megyei rendőrség szervezett bűnözés elleni részlege is.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy