Hargita megyei közúti események

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023. december 2-án 15 óra 15 perc körül egy 80 éves Maros megyei férfi a 13/B országúton, Gyergyószentmiklós-Parajd között személygépkocsival közlekedve elvesztette uralmát a jármű felett, áttért az ellenkező menetirányba, majd az út szélén lévő szalagkorlátnak ütközött és az úttestről lesodródva felborult.

Ennek következtében a sofőr és egy 53 éves nő, aki a gépkocsi utasa volt, személyi sérüléseket szenvedett, de mindketten megtagadták a kórházba szállítást.

A sofőr nem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

Az eset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében a nyomozás folytatódik.

2023. december 2-án 16:20 körül egy 22 éves székelyudvarhelyi férfi, miközben személygépkocsival közlekedett lakóhelye egyik utcáján, elvesztette uralmát a jármű felett, áttért az ellenkező forgalmi irányba és összeütközött egy 38 éves mindszenti férfi által vezetett személygépkocsival.

A második autóban utazó 31 éves csíkszeredai férfi személyi sérüléseket szenvedett, és orvosi kezelésre kórházba szállították.

Egyik sofőr sem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

A rendőrök tovább vizsgálják az eset körülményeit.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy