Hat személy sérült meg egy szekér és egy haszongépjármű ütközésekor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Hat személyt, öt felnőttet és egy gyermeket szállítottak vasárnap este a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba egy közúti balesetet követően, amelyben szekér ütközött haszongépjárművel.

Gheorghe Filip a megyei rendőrség szóvivője az Agerpres-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy az eddigi vizsgálatok eredménye alapján a 38 éves férfi vezette, a DE 578 jelzésű úton Gyergyószentmiklós- Csíkszereda irányba közlekedő haszongépjármű beleakadt a fát szállító szekérbe Csíkszentdomokos körzetében.

A vezető elvesztette uralmát a jármű fölött, megpróbált a z autót egyenesbe hozni, de sikertelenül és 60 m után lesodródott az úttestről és egy ott parkoló mezőgazdasági járműnek ütközött. Az ütközés következtében az autó felborult.

a baleset következtében megsérült az autóban utazó mind a hat személy, akiket a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállítottak.

A balesethez négy mentőautó, egy SMURD osztag, egy műszaki mentőautó, valamint rendőrautók és a csíkszentdomokosi önkéntes tűzoltóalakulat is kiszállt.

A megyei mentőszolgálat nyilatkozata szerint a legsúlyosabb sérült egy 34 éves férfi zárt, akut koponyasérüléssel. A többi felnőtt különböző traumákat és sérüléseket szenvedett. A hét éves gyermek pedig horzsolásokat. Mindnyájukat alapos vizsgálatoknak vetik alá.

A rendőrségi szóvivő szerint folytatják a vizsgálatokat a baleset okainak és körülményeinek kiderítése érdekében.

„Gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult nyomozás az ügyben”, mondta Gheorghe Filip.

Forrás: agerpres.ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy