Helyi rendőrt vonszolt magával egy személygépkocsi Székelyudvarhelyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2021 december 8-án, szerdán 13:30 körül a székelyudvarhelyi rendőrséget arról értesítették, hogy 40 éves helyi lakos bántalmazta a székelyudvarhelyi városháza keretében működő helyi rendőrség egyik rendőrét.

„Az első nyomozást követően a rendőrök megállapították, hogy 09 óra 15 perc körül a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség rendőre, miközben a helység Kuvar utcájában járőrszolgálatot teljesített, feltehetően több személygépkocsit vett észre, amelyek szabálytalanul parkoltak, ezért hozzálátott a sofőrök igazoltatásához.

A tevékenység során a 40 éves férfi megpróbált eltávolodni az autójától, majd miután a helyi rendőr a bírságolás érdekében személyi okmányait kérte tőle, az autóhoz ment, volán mögé ült és beindította az autót, ekkor a helyi rendőr megpróbálta megállítani és körülbelül 8-10 méter erejéig az autó vonszolta magával.

Ezt követően az autó vezetője folytatta útját, a helyi rendőr pedig a Székelyudvarhelyi Városi Kórházba ment orvosi ellátásra, kórházi beutalásra nem volt szükség” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség.

A nyomozás folyamatban van, az esemény összes okának és körülményének feltárása érdekében hatóság elleni sértés bűncselekményének elkövetése szempontjából.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy