Hogyan alakítható pénzzé a magyarok szavazata

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Íme igaz, amit egy idő óta mondunk, hogy az RMDSZ lepaktált a PSD- ALDE koalícióval a romániai igazságszolgáltatás kivégzése érdekében, azért hogy megmentse saját bíróság elé állítottjait.

Ugyanúgy igaz, mint sok más dolog, amiről csak a mi újságunkban olvashatnak az olvasók, mert az RMDSZ durvább cenzúrát alkalmaz, mint annak idején a Ceausescu rezsim. Az RMDSZ cenzúrának az a célja, hogy a Kovászna, Hargita és más megyei magyar választók ne tudják meg az igazságot erről a korrupt szervezetről, amelyik egyébként ugyanolyan korrupt akár a román pártok, de amelyik igazi arcát egy románok elleni hamis harc mögé rejti. Ez a harc állandó közbotrányokat vált ki, arra irányul, hogy elterelje a figyelmet egy velejéig romlott, szolgalelkű szervezet valódi ábrázatról. Egy szervezet, amely eladja a szavazatokat, remélve, hogy a Korrupcióellenes Igazgatóság (DNA) által vád alá helyezett, vagy már bíróság elé állított vezetői megszabadulnak a törvény alkalmazásától.

Ami a tegnap a román parlamentben történt egyértelműen megmutatja, hogy hazánkban egy csalárd testvériség működik, melynek célja az igazságszolgáltatás megcsonkítása, a korrupcióellenes harc megállítása és a büntetett politikusok megszabadítása a büntetéstől.

Az RMDSZ újból eladta a voksait, hogy átvigye az igazságügyi törvénymódosítást, és a kifizetett ár igen magas. Romániát eltérítik európai útvonaláról, az egyetlen útról, amely nyugalmat, békét, stabilitást, jólétet hozna mindannyiunk, románok, magyarok, romák számára, nemzetiségtől függetlenül.

Akik nem értik, vagy nem akarják érteni a dolgokat, azok a korrupt politikusok, akik azt szeretnék, hogy a dolgok a 15 évvel ezelőtti mederben maradjanak. De ez lehetetlen, mert az élet saját szabályai szerint megy előre, az ő akaratuktól függetlenül.

A magyar választóközönség nem azonos a 15 évvel ezelőttivel. Jólétet, nyugalmat, munkahelyeket, kilátásokat akarnak, elsősorban ebben az országban, itthon, nem az otthontól távol.

Reméljük, hogy ezeket a félresiklásokat súlyosan bünteti a Hargita megyei szavazótábor, aki megértette, hogy új megközelítésre van szükség és hogy az RMDSZ ideje lejárt.

D.E.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy