Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tűz ütött ki egy balánbányai lakásban. Egy nő égési sérülésekkel kórházba került

Szerdán, június 23-án reggel a tűzoltókat egy balánbányai lakástűzhöz riasztották.

A balánbányai tűzoltók szálltak ki a helyszínre egy tűzoltóautóval, ugyanakkor riasztották a csíkszentdomokosi önkéntes tűzoltókat is.

A Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője arról tájékoztat, hogy egy nőnemű személyt evakuáltak a lángok közül, aki a kezén és az arcán szenvedett égési sérüléseket. fennállt a veszély, hogy a lángok átterjednek az egész lakásra és a szomszédos épületekre is.

„A 77 éves nő első fokú égési sérüléseket szenvedett a kezén és az arcán, a balánbányai mentőszolgálat kórházba szállította. A nőt egy közelben lakó kollégánk mentette ki idejében a lángok közül, aki észrevette a füstöt, később a mentősök vették át a sérültet”, közölte az ISU Hargita szóvivője.

A tűzoltók beavatkozásának eredményeként sikerült megmenteni 500.000 lej értékben anyagi javakat, a keletkezett kár 50.000 lejre tehető.

A tüzet valószínűleg nyílt tűz zárt helyiségben történő használata okozta.

Fotó: ISU Hargita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük