Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség 39 posztot ír ki versenyre

A Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség 39 rendőrbiztos és rendőrtiszt, valamint szerződéses alkalmazotti állást ír ki versenyre, közvetlen foglalkoztatással. A regisztráció online történik az I.P.J. Hargita oldalán.

Közvetlen alkalmazással 16 rendőrtiszti, 13 rendőrbiztosi és 10 szerződéses állást írnak ki versenyre.

A tiszti és biztosi posztok esetében a regisztráció online történik, a resurseumane@hr.politiaromana.ro e-mail címen, szeptember 23. és október 5. között, beleértve a munkaszüneti napokat is. A jelentkezési iratcsomónak ezen időpontig teljesnek kell lennie, ezt követően nem lehet dokumentumokat benyújtani.

A meglévő posztokkal, a regisztrációs programmal, a részvételi feltételekkel, a szükséges dokumentumokkal és a versenyek módozataival kapcsolatos teljes információ megtalálható a Hargita Megyei Rendőr -felügyelőség hivatalos honlapján: https://hr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Október 21. és 29. között zajlik a fizikai teljesítőképesség értékelésére szolgáló kizáró jellegű teszt, illetve a gyakorlati tesztet hajtják végre, attól függően, hogy melyik posztra jelentkeznek.

November 6 –án kerül sor az írásbeli vizsgára, ami rácsteszt jellegű.

A szerződéses alkalmazotti posztokat a következő időszakban hirdetik meg, a szerződéses posztoknak megfelelő üres vagy ideiglenes betöltés általános elveinek megállapításáról szóló keretrendelet jóváhagyásáról, valamint az állami szektor közpénzekből fizetett, azonnal magasabb szakmai besorolási fokozatba vagy szerződéses alkalmazotti rangba történő előléptetési kritériumaira vonatkozó 286/2011.03.23-as Határozat előírásainak megfelelően.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.