ISU Hargita: 10 személynek nyújtottak segítséget az elmúlt 24 órában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Tegnap, december 28-án a Hargita megyei katonai tűzoltók 12 beavatkozást bonyolítottak le; ebből 10 sürgősségi egészségügyi segítségnyújtás volt, a SMURD legénysége 10 bajba jutott személynek nyújtott elsősegélyt, az operatív csapatok pedig egy tűz oltásánál, valamint egy maroshévízi lakóház ajtajának felszabadítására irányuló bevetésnél avatkoztak be.

A csíkszeredai különítmény katonai tűzoltói beavatkoztak egy tűz oltására, amely tegnap, 2023.12.27-én, 06:00 óra körül tört ki egy lakóház kéményénél, Szépvíz településen, amelynek valószínű oka a kéményben felgyülemlett korom volt. A tűzoltók kiérkezésekor a kémény belsejében a korom égett, és fennállt a veszélye, hogy átterjed a lakóház tetejére. A tüzet gyorsan eloltották, mintegy 100.000 lej értékű vagyont mentve meg ezáltal.

Tűz esetén a lehető leghamarabb jelenteni kell az eseményt a 112-es segélyhívó számon.

Legyen partnerünk és vegyen részt a lakossági akciókban!

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy