ISU Hargita: 2023. október 26-i küldetések mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita megyei tűzoltók minden nap szolgálatban vannak, hogy a segítségkérésekre azonnal reagálhassanak! Így az elmúlt 24 órában 4 elsősegélykérést regisztráltak, 5 bajba jutott személynek nyújtottak orvosi segítséget a SMURD mentősök, és az operatív csapatok beavatkoztak a tűzmegelőzés és az oltási intézkedések biztosítása érdekében egy közúti balesetet követően Felsősófalván.

A közúti baleseteket elkerülendő a járművezetőknek azt tanácsoljuk, hogy saját és a többi közlekedő biztonsága érdekében vezessenek óvatosan, és tartsák be a közlekedési szabályokat.

Egy másik fontos célkitűzés a közösségek ellenálló képességének növelése a lakosság kockázatspecifikus intézkedésekről és magatartásformákról való tájékoztatásával és oktatásával.

Tekintse meg a https://fiipregatit.ro országos platformot, és töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az App Store-ból és a Google Play-ből.

Kövesse ajánlásainkat az Ön és szerettei biztonsága érdekében!

Továbbra is szolgálatban maradunk, hogy a rászoruló polgárok kéréseire azonnal reagálhassunk.

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy