ISU Hargita: A tegnapi nap (2024.02.28) mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Szerdán, február 28-án a Hargita megyei tűzoltók 8 sürgősségi beavatkozást hajtottak végre, köztük 3 SMURD bevetést, 3 személynek nyújtottak orvosi segítséget. Ugyanakkor a megmentők négy tűzeset oltásánál avatkoztak be, amelyek közül az egyiket egy koromtól nem megtisztított kémény okozott Gyergyóholló településen, valamint 3 ellenőrizetlen égésénél, amikoris száraz növényzet égett Csíkkarcfalva, Salamás és Maroshévíz településeken, mintegy 12,5 hektárnyi terület volt érintett, valamint egy tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedéseket biztosító bevetésnél, Gyergyószentmiklóson, ahol egy villanyoszlopon lévő elektromos vezetékek égtek.

Szintén az elmúlt 24 órában két RO-Alert figyelmeztetést küldtek a lakosságnak medve jelenléte miatt Borzonton.

Ne feledjék! A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információk a https://fiipregatit.ro platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy