ISU Hargita: Az utóbbi 5 nap küldetéseinek mérlege 

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Folyó év május 10-14. között a Hargita megyei katonai tűzoltóság a megyei szinten kialakult 28 veszélyhelyzet optimális kezelése érdekében tevékenykedett.

Az összes beavatkozásból a megmentők által végrehajtott bevetések legnagyobb részét az elsősegélynyújtási intézkedésekre vonatkozó esetek teszik ki, amelyek eredményeként a SMURD személyzete 25 bajba jutott személynek nyújtott orvosi segítséget.

A Hargita megyei tűzoltók szombaton, május 11-én konkrét tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedéseket biztosítottak az FK Csíkszereda és Gloria Buzau közötti labdarúgó mérkőzésen.

Ugyanakkor 26 RO-Alert figyelmeztetést küldtek a lakosságnak medvék jelenléte miatt Maroshévíz, Zetelaka, Farkaslaka, Oroszhegy, Székelykeresztúr, Csíkszereda és Székelyudvarhely településeken.

Látogasson el a www.fiipregatit.ro weboldalra, és töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy