Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jövőbeli kollégák gyakorlati képzésen a Hargita megyei csendőröknél

A Hargita megyei Csendőrfelügyelőségen tölti gyakorlati időszakát a Falticeni-i „Petru Rares” Csendőrtiszt Képző négy másodéves hallgatója március 21- április 22 között.

A négy csendőrkadét, akiket 2014-ben soroztak be a felügyelőség humánerőforrás szakértői, elméleti tudása elmélyítésén kívül a gyakorlati csendőrélet titkaival is meg fog ismerkedni. Gyakorlati képzésük az 1-es számú mobil- és a maroshévizi 5-ös számú csendőrkülönítmény közrendészeti egységeinél fog történni.

A kadétok egy- egy tapasztalt csendőr szakmai támogatásával kóstolnak bele a közrendészet gyakorlati oldalába, elméleti tudásukat és gyakorlati képességeiket élesben kamatoztathatják. A gyakorlati időszak szakmai kiértékeléssel és jegyadással ér véget.

A képen balról jobbra: Adrian Gavrilescu kadét, Bogdan Vasile Gherghescu kadét, Dan Iamandi alezredes, Simion Alexandru Albert kadét, Grigore Zaharia Purța kadét.

Közszolgálati és Információs Iroda
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.