Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A belga hatóságok „vörös zónának” nyilvánították Hargita megyét

Foto: Forbes.ro

24 megye lakosságát helyezték vörös zónába a belga hatóságok. A karantén és a tesztelés kötelező az ezekből a megyékből Belgiumba utazó személyek számára, közli a belga Külügyminisztérium, adja hírül a zf.ro.

Szombattól Fehér, Brassó, Kovászna, Hargita, Maros, Szeben, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea, Arges, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea vörös zónának minősül.

„A vörös zóna kötelező karantént és COVID-19 tesztet jelent a Belgiumba érkezők számára. Románia többi része narancssárga zóna marad. Ajánlatos a karantén és a teszt azoknak, akik Romániából Belgiumba érkeznek.

A belga külügyminisztérium szerint nem megengedettek a nem létfontosságú utazások Belgiumból Románia „vörös területeire.”

A belga hatóságok által vörös zónának nyilvánított további régiók: Bulgária (Severoiztochen, Yugozapaden), Franciaország (Mayenne), Spanyolország (Aragon, Navarre, Barcelona és a katalán Lleida), Svájc (Lake Geneva region), Nagy Britannia (Leicester).
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük