Junior- kupa és Román Kupa gyerekeknek Csíkszéken

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Szombaton, július 23- án és vasárnap, július 24- é kerül sor Csíkszeredában és környékén az országúti kerékpáros Junior-kupa első és második szakaszára, valamint a gyermekek számára kiírt országúti Román Kupa negyedik- és ötödik szakaszára. A versenyeket a Román Kerékpáros Szövetség és a Csíkszeredai Intersport SE közösen szervezi. A versenyre 5 és 18 év között (1998 és 2011 között születettek) amatőr és profi versenyzőket egyaránt várnak a szervezők. Az amatőrök és a profik külön lesznek díjazva.

Benevezni a Román Kupába az [email protected], míg a Junior-kupára a [email protected] elektronikus postacímen, illetve a versenynapokon, a helyszínen lehet 9:00 és 11:00 óra között, versenytitkárság a Nagymező utcában. Szombaton az egyéni időfutamokat rendezik, kezdési időpont 11:15 óra, útvonal: Nagymező utca a taplocai temető sarkától a Somlyó utca és Kas utca kereszteződéséig 1 km-es szakaszon.

Vasárnap a mezőnyversenyre kerül sor, benevezni a Szentlélek utcai tejgyár parkolójában kialakított titkárságon lehet 8:00- 9:30 között. A verseny 10 órakor kezdődik, a Csíkszereda–Csíkszentlélek–Csíkmindszent–Bánkfalva–Csíkszentsimon és visszafele útvonalon zajlik.

A verseny szabályzata és útvonala itt elérhető

Forrás: evz.ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy