„Kicsit s jól románul”- Kájoni János Megyei Könyvtár, a Román Nyelv Napja alkalmából

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pentru informaţii suplimentare citiţi cu atenţie REGULAMENTUL CONCURSULUI.

A ROMÁN NYELV NAPJA alkalmából a Kájoni János Megyei Könyvtár 2023. augusztus 31-én online nyereményjátékot indít a kicsit is tanulni hajlandó, román nyelvtudásukat gyakorolni, tökéletesíteni és egyúttal szórakozni kívánók számára.

Jelentkezés, felkészülés 2023. szeptember 14-ig, megmérettetés, díjazás 2023. szeptember 15-én 12:00 és 12:03 között.

Kicsit tanulj augusztus 31. – szeptember 14. között, olvasd el az alábbi román nyelvű tartalmakat, legeltesd szemeidet a kísérő képanyagon:

Kattanj az alábbi online játékra: https://wordwall.net/ro/resource/58007001 Addig kattogtass, míg megközelíted a fény sebességét, amely másodpercenként kb. 300 000 km/s. Ilyen jellegű lesz a nyereményjáték, csak más kérdésekkel.

Ha készen állsz a megpróbáltatásra, regisztrálj itt https://forms.gle/Gp1Qn7xXq5RAAXXT8, legkésőbb 2023. szeptember 14-én éjfél előtt egy másodperccel (jusson eszedbe Hamupipőke esete!)

Pénteken, 2023. szeptember 15-én 12.00-12.03 óra között le ne vedd a szemed a Kájoni János Megyei Könyvtár honlapjáról vagy facebook oldaláról, ott lesz lehetőséged a versenyhez csatlakozni,  három perc alatt a legjobb formádba lendülni. Az alkalmazás a legjobb 40 versenyeredményt rögzíti, díjazáskor a 12.03 órai állapotot vesszük figyelembe.

A siker feltételei: román nyelvtudás, IT felhasználói készségek, gyors internet-csatlakozás, egy cseppnyi szerencse.

A díjakat édességek képezik.

Olvasd el figyelmesen a verseny szabályzatát: https://biblioteca.judetulharghita.ro/uploaded/tiny/files/regulament_zlr.pdf

Az eseményt a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtár szervezi Hargita Megye Tanácsa anyagi támogatásával.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy