Lakástűz Bélborban. Egy 86 éves nő életét vesztette

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Tűz ütött ki szerdán dél körül egy bélbori házban. Egy nő orvosi ellátásra szorult. Sajnos az elszenvedett égési sérülések miatt, a sérült személy, egy 86 éves nő életét vesztette.

A Hargita megyei sürgősségi esetek felügyelőségének szóvivője szerint egy nyárikonyha égett le, mintegy 70 nm-en. Egy 86 éves nőt a rendőrök menekítettek ki, a helyszínen jelen levő megyei mentőszolgálat nyújtott elsősegélyt.

A tüzet lokalizálták, az oltáson dolgoznak – mondta az idézett forrás.

A maroshévízi katonai tűzoltók vonultak a helyszínre két tűzoltóautóval, ugyanakkor riasztották a bélbori önkéntes tűzoltókat is és a bélbori mentőszolgálatot.

fotó: ISU Hargita

„Január 25-én, délelőtt 11 óra körül riasztották a bélbori rendőrséget a 112-es segélyhívó számon keresztül, miszerint lángokban áll egy ház. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek és az égő házból kimenekítettek egy idős nőt, aki égési sérüléseket szenvedett. Az ügyben a rendőrök nyomozást indítanak rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, a tűz keletkezéséhez vezető okok és körülmények pontos megállapítása érdekében”, áll a Hargita megyei rendőrség közleményében.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy