Legalább 23 kerékpárt lopott két férfi Hargita megyében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2017 március 22.- én specifikus kutatási és vizsgálati munka eredményeként a Csíkszeredai Rendőrség Bűnügyi osztályának munkatársai azonosították a 36 éves B.F. és a 29 éves L.M. brassói lakosokat, akiket Hargita megye területén több kerékpár ellopásával gyanúsítanak.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak 2016 április- június között csupán Csíkszeredából több mint 23 kerékpárt loptak el.

A Hargita megyei rendőrök február 27-e és március 21-e között a Kovászna és Brassó megyei bűnüldözőkkel közösen gyűjtötték a bizonyítékokat az ügyben. Eddig sikerült 11 kerékpárt visszaszerezni, ebből ötöt visszajuttatni jogos tulajdonosának, négyet Csíkszeredában és egyet Gyergyószentmiklósra.

A Csjkszeredai Rendőrség Bűnügyi Osztálya további kivizsgálásokat folytat a kér férfi mögött meghúzódó bűnbanda felderítésére és a károk megtérítésére. A nyomozás minősített lopás miatt folytatódik, jogi megoldásért az ügyet a csíkszeredai Táblabírósághoz továbbítják.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy