Március 19- a Román Útlevél Napja

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A digitalizáció korában az útlevél nem csupán egy fizikai dokumentum, hanem egy összekapcsolt és hozzáférhető világ kapuja is.

A román útlevél az utazás szabadságának mérföldköve, és biztosítja polgáraink számára a könnyű és biztonságos hozzáférést a világ minden tájához. Így az egyszerű román elektronikus útlevél 179 országba teszi lehetővé a vízummentes beutazást, és a Henley Passport Index összehasonlító mutatója szerint jelenleg a 15. helyen áll a globális mobilitási skálán, így a román állampolgároknak lehetőségük nyílik a különböző kultúrák felfedezésére és látókörük bővítésére.

Ezekben az évfordulós pillanatokban köszönet illeti az összes együttműködő intézményt, amelyek támogatásával sikerül modern és hatékony közszolgáltatást nyújtanunk, és megismételjük az egész útlevélcsapat elkötelezettségét, hogy fenntartja az eddig kínált magas színvonalat.

Élvezzük együtt a mozgás szabadságát, és fedezzünk fel továbbra is új szakmai és személyes célpontokat!

Hargita Megyei Prefektusi Intézmény

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy