Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Masă bogată de Crăciun pentru o familie încercată de soartă

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Jandarmii harghiteni, asigură… nu doar ordinea publică, căci în Ajun de Crăciun,  băieții din cadrul Detașamentul 4 Jandarmi Gheorgheni au asigurat cele trebuincioase unor familii ce au avut nevoie de aceste daruri.

Continuăm să dăruim, pentru că a dărui este mai bine!
Prin nămeți și ger cu mașini de fier și nu papuci, continuatori ai celor ce au dăruit pentru prima oară din bucata lor de pâine, colegii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni, în ajun de Crăciun, au ales să împartă cu cinci familii din municipiul Gheorgheni, din bucatele lor, banii fiind adunați benevol de la ai lor camarazi.
Imaginile vorbesc de la sine, dar ce nu pot reda ele cu adevărat sunt emoția și bucuria trăite de ambele tabere. Pentru ei, cei ce au primit darurile pentru că se vor bucura și ei de o masă normală pentru majoritatea dintre noi, iar pentru colegii mei, pentru că știu că au dăruit din suflet.
Noi, nu putem decât să le mulțumim colegilor pentru gestul lor și să vă îndemnăm și pe voi, creștinii ce ne urmăriți să vă faceți curaj și să procedați la fel!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük