Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei rendőrök üzenete az ortodox keresztényekhez a húsvéti ünnepek alkalmából

A rendőrség számára nincsenek hétköznapok és különleges napok, csak a feladatok teljesítésének folytonossága létezik, mert a rendőrség állandóan szolgálatban van, ideértve az ünnepeket is.

Mint minden évben és az év minden napján, a román rendőrség és természetesen a Hargita megyei rendőrfelügyelőség is megszakítás nélküli küldetésben van, hogy minden területen biztosítsa a törvényesség légkörét.

A Megváltó feltámadásának éjszakáján és a május eleji mini-ünnep alatt a Hargita megyei rendőrség további csapatokat mozgósít, hogy az ünnep fényét és a békéjét ne zavarják meg nem kívánt események, és a biztonság uralkodjon minden területen.

Így a rendőrség intézkedései az élelmiszerek és a kereskedelem, a közúti közlekedés, az emberek és az áruk, a teljes közrend biztonságára és nem utolsósorban az új koronavírus, a COVID-19 terjedését megelőző és ellenőrző intézkedések betartásának biztonságára összpontosítanak.

Ebben a kontextusban, mivel a cél mindenki számára közös, meggyőződésünk, hogy megyénk minden állampolgára, mint minden évben eddig is, partner lesz ebben az erőfeszítésben annak érdekében, hogy elérje és fenntartsa a rend, a béke és a közbiztonság légkörét.

Köszönjük mindenkinek az optimális működéshez való hozzájárulását, amit polgári magatartásával tanúsított, és jól megérdemelt, békében és harmóniában eltöltött minivakációt kívánunk szeretteik körében, az emberiség reménységének szent fényében, amit Isten Fiának áldozata hozott el.

Kellemes ünnepeket!

Krisztus feltámadott!

Mircea Stefan Iordan, rendőrparancsnok

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.