Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei tűzoltók küldetései (2023. február 13)

 

Az elmúlt 24 órában (2023.02.13.) 11 rendkívüli helyzetet kezeltek a Hargita megyei tűzoltók. A SMURD legénysége 10 sürgősségi egészségügyi segítségkérésre válaszolt, és a gyergyóhollói tűzoltóság legénysége azonnal végrehajtott egy küldetést egy személy kiszabadítására.

Tegnap 10:45 körül a 112-es egységes segélyhívó számon jelezték, hogy Borszéken a Dózsa György utcai tömbház egyik lakrészében lakó személy bajban van. A gyergyóhollói tűzoltók valamint a megyei mentőszolgálat egy mentőautója a helyszínre siettek. A lakásba behatolva egy 77 éves nőt találtak, aki eszméleténél volt, és akit átadtak a mentőszolgálat személyzetének.

A Hargita megyei katonai tűzoltók figyelmeztetnek az időskorúak kiszolgáltatottságára az őket érő különféle kockázatokkal szemben, és az ilyen nem kívánt helyzetek elkerülése érdekében felhívják a figyelmet, hogy a megelőző magatartás elengedhetetlen a saját és szeretteink biztonsága érdekében!

A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információk a https://fiipregatit.ro platformon találhatók.

  • az ISU Hargita sajtóirodája által közölt információkVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.