Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei tűzoltók küldetései az elmúlt 24 órában (április 27.)

 

A Hargita megyei katonai tűzoltók szolgálatban voltak az állampolgári kérésekre azonnal beavatkozni és a megyei szinten előállott veszélyhelyzetek optimális kezelése érdekében. Így a tűzoltók 8 sürgősségi helyzet kezelésében avatkoztak be, köztük volt 2 tűzeset és 6 SMURD küldetés.

Tegnap 13 óra 43 perckor tüzet jelentettek a csíkszeredai Mihai Eminescu utca egyik társasházának földszintjén lévő elektromos panelnél. A helyszínre a csíkszeredai katonai tűzoltók két tűzoltóautóval vonultak ki. Az elektromos panel füstölt, a tűzoltók biztosították a terepet az áramszolgáltató munkatársainak megérkezéséig. Az esemény valószínű oka a hibás, nem megfelelően szigetelt vagy túlterhelt kapcsolótábla.

Április 27-én, tegnap délután a gyergyószentmiklósi tűzoltóság és a gyergyóremetei önkéntes tűzoltó alakulat munkatársai egy remetei ház padlásterében keletkezett tüzet lokalizálták és oltották el. A tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, így megmentették az otthont. Anyagi kár nem keletkezett, csak a kémény belsejében lerakódott korom égett.

Ne feledjék! A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információk a https://fiipregatit.ro platformon találhatók.

  • Információs és Közkapcsolati OsztályVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.