„Nagyhagymás Kupa” Damuk

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

2017 július 28-án a Neamt megyei Damukon a „Nagyhagymás Kupa” versenyre került sor a Damuki Polgármesteri Hivatal és a „Eu cred” kulturális egyesület közös szervezésében. Az esemény megvalósításához 8.000 lejt utaltak ki. A verseny helyszíne a Sugó Sportlétesítmény, hat csapat részvételével: Gyimesközéplok, Csíkkarcfalva és Gyergyószentmiklós egy- egy fiú és lánycsapattal vett részt, Piatra Neamtról a „Fehér Farkasok” Önsegélyző Egyesület, Damukról a „Nagyhagymás” Sportegyesület képviseltette magát.

A verseny nyertese a Piatra Neamt-i „Fehér Farkasok”, második helyezett a csíkkarcfalvi csapat, harmadik helyen a „Nagyhagymás” végzett.

A „Nagyhagymás Kupa” hatodik kiadását sikerként könyvelik el a szervezők, a ragyogó idő a versenyzőkkel tartott, akik egy tökéletes szervezésnek is örvendhettek, amit meg is köszöntek Damuk polgármesterének, aki a verseny végeztével gazdagon megvendégelte a résztvevőket.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy