Nagyszabású akciókat hajtottak végre a Hargita megyei rendőrök a megye gazdasági szereplőinél

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A gazdasági rendőrség rendőrei a bérszállítással, az autóparkokkal/-vásárokkal, az autóalkatrész-kereskedelemmel és az autószervizekkel kapcsolatos törvénytelenségek megelőzésére és leküzdésére kidolgozott cselekvési terv alapján, valamint az adócsalás területén elkövetett törvénytelenségek megelőzése és leküzdése érdekében 2023. augusztus 7-én fokozott erőkkel ellenőrzési tevékenységet kezdeményeztek és hajtottak végre egyes gazdasági szereplők telephelyein Maroshévíz, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Szentegyháza, Gyergyócsomafalva, Lövéte és Kápolnásfalu településeken.

Az elvégzett tevékenységek eredményeként a nyomástartó berendezések, emelőberendezések és üzemanyag-fogyasztó készülékek biztonságos üzemeltetéséről szóló 64/2008. sz. törvény rendelkezéseinek megsértése miatt bűncselekményt állapítottak meg.

Ezenkívül 11 bírságot szabtak ki, összesen 34.000 lej értékben.

Az akcióban részt vettek a Közrendvédelmi Szolgálat, a Bűnügyi Nyomozó Szolgálat rendőrei és az Országos Környezetvédelmi Őrség szakemberei.

  • a Hargita megyei rendőrség által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy