Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O mamă din Gheorgheni și copilul ei s-au refugiat într-un Centru de primire socială din cauza concubinului

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Intervenţie promptă a poliţiştilor într-un caz de violenţă în familie, la Gheorgheni, unde a fost luată măsura instituţionalizării mamei şi a copilului.

La data de 28.12.2018, în jurul orei 01:15, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de o localnică despre faptul că, pe strada Aluniş din localitate, are loc un scandal în familie.

La faţa locului s-a deplasat imediat cea mai apropiată patrulă de siguranţă publică, iar după aplanarea scandalului, prin verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, localnic, aflat în stare de ebrietate, a provocat un scandal în timpul căruia a lovit-o pe concubina sa, o femeie de 34 de ani, apoi a ameninţat-o cu un cuţit atât pe aceasta, cât şi pe copilul lor de 3 ani şi chiar pe mama sa, care locuieşte în aceeaşi curte.

Având în vedere aceste aspecte, s-a luat imediat măsura instituţionalizării mamei şi minorului într-un Centru de primire socială, iar faţă de agresor sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

  • IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.