Piețele, târgurile și oboarele verificate sistematic de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Rezultatele obţinute de poliţiştii harghiteni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite cu pomi de Crăciun.

În perioada premergătoare Sărbătorii Crăciunului, în cadrul Planului Comun de Acţiune pentru prevenirea și combaterea faptelor în legătură cu tăierea, transportul, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos și a POMILOR DE CRĂCIUN, la nivelul Județului Harghita, au fost înregistrate multiple rezultate.

Începând cu luna noiembrie şi până în prezent au fost executate 246 de acţiuni, dintre care 204 pe drumurile publice, 24 în fondul forestier şi 18 în pieţe, târguri şi oboare, la care au participat atât efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, cât şi de la celelalte structuri M.A.I. şi Instituţii care au atribuţii în domeniu.

În cadrul acestor activităţi au fost constatate 21 de infracţiuni şi au fost aplicate 430 de sancţiuni contravenţionale, al căror cuantum total se ridică la peste 370.000 de lei.

Ca şi măsuri complementare, au fost ridicaţi în vederea confiscării 194 de brăduţi, aproximativ 170 mc lemn de lucru, lemn de foc şi cherestea, precum şi un atelaj şi mai multe motoferăstraie şi topoare, în valoare totală de aproape 50.000 de lei.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy