Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Adathalász e-mailekre figyelmeztet az E.ON Energie Romania

 

Az E.ON Energie Romania figyelmezteti ügyfeleit, hogy ne vegyék figyelembe és ne nyissák meg az elmúlt napokban érkezett adathalász e-mailekben küldött csatolt dokumentumokat, linkeket, árajánlatkérésre és elérhetőségre és egyes E.ON termékek beszerelésére utaló üzeneteket.

Ilyen témájú e-mailt a cég nem küld az ügyfeleknek! Az áram és a gáz ára a társaság honlapján (www.eon.ro) vagy az ANRE honlapján (www.anre.ro) elérhető ár-összehasonlítóban ellenőrizhető. Az E.ON termékekről további információk ugyancsak a cég honlapján találhatók.

Az E.ON csak akkor közöl részleteket az árakról és az ajánlatokról, amikor az ügyfelek e-mailben kérik.

Az adathalász e-mailek tartalmazhatnak kérést kézbesítési visszaigazolás küldésére, ismeretlen formátumú csatolt dokumentumok megnyitására, kérvények gyors kitöltésére vagy a valódi URL-t elrejtő rövidített hivatkozások elérésére vonatkozó felszólításokat.

Az E.ON Energie Romania kiberbiztonsági szakértőinek javaslata, hogy NE kövesse ezeket a felhívásokat, mert a csatolt dokumentumok vagy hivatkozások vírusokat tartalmazhatnak, amelyek befolyásolhatják az eszközök működését, vagy a felhasználó engedélye nélkül hozzáférhetnek személyes adatokhoz.

Az E.ON Energie Romaniától kapott, adathalász e-mail gyanúját keltő e-mail ellenőrzése érdekében arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a cég által biztosított kommunikációs csatornákon:

  • Az eon.ro/myline címen található E.ON Myline fiókhoz vagy a mobilalkalmazás-verzióhoz való hozzáféréssel non-stop, illetve az eon.ro/servicii-suport-clienti címen található ügyfélszolgálathoz fordulva, non-stop, amely nem igényel interakciót E.ON ügynökökkel;
  • Az eon.ro webhelyen elérhető E.ON Chat szolgáltatáson keresztül általános válaszokért;
  • A 0265 200 900-as telefonszámon hívható hívóközponton keresztül, hétfőtől péntekig 8:00 és 20:00 óra között normál díjszabással bármely hálózatról.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.