Őszi filmvetítés Csíkszeredában. A különleges meghívottak között Dana Rogoz is szerepel

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) utazó mozijának állomáshelyei között idén is szerepel Csíkszereda. A Tiff-karaván az idei esztendőben az év legjobb román filmjeivel érkezik városunkba, ahol négy alkotást lehet majd megtekinteni a Csíki Moziban, november 13–14. között.

November 13-án 18.00 órától a Mo kerül bemutatásra, majd 20.30 órától a Parking című film következik. Az első film esetében a TIFF-karaván szervezői meghívták a vetítésre Dana Rogoz főszereplőt, illetve Radu Dragomir filmrendezőt.

November 14-én vetítik az Arest (18.00 óra) és a La Gomera (20.30) c. filmeket. Az Arest bemutatójára is külön meghívott érkezik, méghozzá Iulian Postelnicu a film egyik főszereplője személyében.

A filmeket magyar nyelven feliratozzák és minden vetítésre már kaphatók a jegyek a bilete.ro oldalon, illetve a Csíki Mozi jegypénztárában.

A TIFF- Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál a Román Film Napja keretében a legújabb román filmeket mutatja be az erre érdemes közönségnek.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy