Pályázati lehetőség kis- és középvállalkozások részére

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Régiófejlesztési és Közigazgatási Minisztérium pályázati felhívása a POR/102/2/2, 2-es számú tengelyéhez tartozó projektre vonatkozóan.

 Célkitűzés

Ezen prioritási tengely célkitűzése a gazdasági versenyképesség növelése a termelékenység növelése által a kis- és középvállalkozásoknál, az Országos Versenyképességi Stratégia által meghatározott szektorokban.

Ez a beruházási prioritás támogatja a kis- és középvállalkozások (KKV) fejlődését a termékek és szolgáltatások fejlesztése által, a regionális és országos versenyképesség növelése érdekében. Olyan KKV-kat céloznak meg, amelyek egy optimális fejlődési modell megtalálásában érdekeltek, úgy egy másik vállalati fokozatba lépéssel, mint az addigi tevékenység fejlesztésével a piacnövelés érdekében (a helyi piac váljon regionálissá, országossá vagy nemzetközivé).

Támogatásban részesülnek azok a KKV-ok, amelyek a SNC által azonosított versenyképes területeken működnek, valamint amelyek ezekhez az üzleti területekhez kívánnak alkalmazkodni.

Támogatásra jogosult régiók

  • Észak- Kelet, Dél- Kelet, Dél- Munténia, Délnyugat- Olténia, Nyugat, Észak- Nyugat, Központi régió

NEM támogathatók a Bukarest Ilfov és a Duna Delta fejlesztési régióiban található beruházások.

Költségvetés

A pályázati felhívás kiutalható teljes összege 172,94 millió euró

Iratcsomók benyújtási határideje: 2017. 08. 23.

 További információk: POR/102/2/2

Forrás: ZPN

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy