Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Több mint 120 jelentkezőt várnak a tanári véglegesítő vizsga írásbeli próbájára

Foto: Edupedu

Az országos tanári véglegesítő vizsga 2020-as kiadására július 22 -én szerdán 10:00 órai kezdettel kerül sor.

A tanév elején a 26 vizsgatantárgyra beiratkozott 131 jelentkező közül az írásbeli próbára 126 jelentkezőt vettek fel 25 vizsgatantárgyra, akik megfeleltek az összes követelménynek: legalább egyéves tanári gyakorlat elvégzése, „jó” vagy „nagyon jó” képesítés megszerzése a folyó tanévre, illetve az osztályvizsgán és a szakmai portfólió értékelésekor kapott pontszámok számtani átlaga elérte a 8-ast (de nem lehet kevesebb, mint 7 pont az egyes próbákon).

A vizsga első eredményeit július 29-én függesztik ki a vizsgaközpontokban és a definitivat.edu.ro oldalon. Az óvásokat a vizsgaközpontokban lehet benyújtani július 29-én az eredmények kifüggesztése után, illetve július 30-án 12:00 óráig. A végleges eredményeket 2020 augusztus 4-én teszik közzé.

A tanügyi véglegesítő vizsga megszervezésével és lefolyásával kapcsolatos információk elérhetők a definitivat.edu.ro oldalon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.