Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az egészségünkre vigyáz a rendőrség

 

Az elmúlt 48 órában a Hargita megyei rendőrség folytatta a romániai rendőrségi felügyelőség által kidolgozott cselekvési tervben foglalt intézkedések végrehajtását a tiltott kereskedelem megelőzése és leküzdése érdekében, különösen a romlandó élelmiszerekkel és húskészítményekkel kapcsolatban, a Hargita Megyei Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság szakembereivel együtt.

A 17 szakosodott kereskedelmi társaságnál végzett ellenőrzés során ugyanannyi bírságot szabtak ki, összesen 75.000 lej értékben.

Ugyanakkor összességében mintegy 1500 lej értékű árut koboztak el- szavatossági időt jelző címke nélküli cukrásztermékeket, húst és egyéb élelmiszereket, továbbá 200 szál csempész cigarettát.

Az ilyen intézkedések folytatásával a Hargita megyei rendőrök célja, hogy egészséges környezetet teremtsenek és tartsanak fenn a közétkeztetés területén, és tiszteletben tartassák a kereskedelmi törvényeket.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.