Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ausztriai sajtó említette a Hargita megyei rendőröket egy megoldott ügy kapcsán

 

 

Osztrák állampolgártól lopott egy ATV-t székelyudvarhelyi lakos 2014-ben, ezt szerezték vissza szakszerűen a Hargita megyei rendőrök, amit megemlített az Osztrák sajtó is.

2018 szeptember 13-án lezárult az ellopott jármű osztrák állampolgárnak, jogos tulajdonosának történő visszaszolgáltatásának procedúrája. A 2014-ben Ausztriából ellopott járművet egy székelyudvarhelyi polgárnál azonosította a Hargita megyei csendőrség, szakszerű kutató és nyomozó munka eredményeképpen, és eljárás indult orgazdaság bűntettének elkövetése miatt.

Az autólopás részleg rendőrei, akik is merik a német nyelvet, kapcsolatba léptek a kárvallottal, és az általa felhatalmazott személy a lakásáig szállította a visszaszerzett ATV-t.

A visszaszerzés hallatán kellemesen meglepődött jármű tulajdonosa nyilvánosan kifejezte elégedettségét és megköszönte a román rendőröknek a szakszerűséget és a jó együttműködést. Elismerését a Meinbezirk Austria c. újságban megjelentetett cikkben is kifejezte.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.