Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dinu Dobrean Hargita megyei rendőr kilencedik alkalommal országos bajnok skandenbergben

A Hargita megyei rendőrség különleges bevetési osztagában szolgáló Dinu Dobrean évek óta közismert név azok között, akik az erős karok sportját ismerik vagy gyakorolják.

„Mint ahogy az már egy évtizede történik, Dinu reményekkel és azzal az elhatározással jelent meg a Sucaevan szervezett XV. Országos Skandenberg Bajnokságon, hogy nem tér haza érem nélkül.

És az új éremnek, amit bajtársunk fegyelem, edzés és áldozatok árán szerzett, olyan színe van- arany- amelyért a nagy bajnokok küzdenek és amely a dobogó legmagasabb fokára emelte és amelyért megszólalt a himnusz.

A 2021es bajnokságon több mint 400 versenyző vett részt, akik 20 klub keretében készültek fel, a Hargita megyei Dinu Dobrean kilencedik alkalommal lett országos bajnok, ez alkalommal a Master 90 kg bal kar kategóriában”, közölte a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség.

Eredményével Dinu Dobrean bejutott a Skandenberg Világbajnokságra, amelyet nagy valószínűséggel idén ősszel Baku-ban, Grúziában rendeznek meg.

Sok sikert a világbajnokságon!

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük