Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A TV-állomások váratlanul sokat veszítettek nézettségükből

Illusztráció

A fő televíziók- akár általános, akár hírtelevízióról legyen szó- veszítettek a nézettségükből áprilisban, március hónaphoz viszonyítva. A legnagyobb közönségveszteséget a Pro Tv, a Romania TV, az Antena1 és a Kanal D regisztrálta, közli a forbes.ro.

Unalmas volt a kínált járványműsor? A húsvéti készülődés távolította el az embereket a tévé elől? Netán az idő felmelegedése csábította ki az embereket házaikból a kijárási korlátozás ellenére is? Semmitmondóak lettek a járványról szóló hírek? Talán stressz és szorongás forrásává váltak a tévéadások? Feladták a románok a tévé fogyasztást az internet javára? A válaszok éppúgy bizonytalanok, mint amilyen a mostani megélt időszak.

Nézettségükből vesztettek még a következő tévéadók: Antena 3 (-16.000), Digi 24 (-15.000), Prima TV (-7.000), TVR 1 (-9.000), TVR 2 (-4.000), Realitatea Plus (-2.000), Pro Cinema (-7.000), Antena Stars (-11.000).

Televíziók, amelyek nézettsége növekedett áprilisban: Național TV (10.000) és Nickelodeon (7.000).

A B1 TV megtartotta előző havi nézettségét áprilisban.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük