Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primul HOBBIT LAND din România se construiște în județul Neamț, la Dobreni

Un nou punct de atracție turistică prinde contur în județul Neamț. Primul HOBBIT LAND din România se construiște în comuna Dobreni, iar lucrările au fost deja demarate. 

Ideea aparține lui Ionuț Buta și bântuie prin mintea lui de vreo 10 ani în urmă, când celebrul film Hobbitul nici nu exista, însă a căpatat contur anul acesta. Nemțeanul, împreună cu soția sa, au decis ca bucata de pământ moștenită de la bunici să fie transformată într-un loc feeric, de basm.

Inițiatorii proiectului și-au propus să construiască 9 căsuțe, dispuse în forma literei U pentru ca în mijloc să creeze un iaz. În prezent, lucrările se află la stadiul de fundații, iar proiectul va fi finalizat, cu aproximație, într-un an de zile, în funcție de voluntarii care vor întinde o mână de ajutor pentru construcții. Ionuț Buta nu a dorit să dezvăluie valoarea proiectului și bugetul de care dispune, însă a dat asigurări că nu vor exista piedici din lipsa banilor.

Căutăm voluntari pentru a face ca un vis să devină realitate. Demarăm un proiect, unic în România, prin construirea de case 100% ECO, folosind materiale doar din ce ne oferă natura (pământ, lemn și piatră). Cei care doresc să aducă un aport și să învețe despre construirea acestor căsuțe (cu sau fără experiență în domeniul construcțiilor), vă așteptăm cu drag să ducem la bun sfârșit acest proiect unic.
Menționăm că oferim cazare (la cort), și masă pentru toți voluntarii.
Ne puteți contacta în privat sau la numărul de telefon: 0758409704. Orice distribuire ajută!

Astăzi, Hobbit Land arată ca în pozele de mai jos, dar peste câteva luni visul nemțeanului va deveni realitate, iar turiștii care caută liniște și relaxare cu iz fantastic de poveste, nu vor putea găsi un loc mai potrivit.


Sursa: ZPN
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.