Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Román-India-i partnerség a turizmus terén

 

Bogdan Trif turisztikai miniszter csütörtökön aláírt egy memorandumot a bukaresti indiai kormány nagykövete, Őexcellenciája Thanglura Darlong jelenlétében, a két ország közötti együttműködés fejlesztéséről a turizmus területén. Így a partnerségen alapuló közös munkacsoportot hoznak létre, hogy rendszeres találkozókat tartsanak, amelyek célja a legjobb gyakorlati adatok kicserélése a két intézmény szintjén. A csoport tagjai országaik idegenforgalmának szervezésével és népszerűsítésével kapcsolatos szakvéleményeket cserélnek.

A ma aláírt memorandum egy másik célja befektetőket vonzani a romániai turizmus fejlesztése érdekében.

“Románia európai szinten versenyképes helyszín, számos természetes és antropikus erőforrással, amelyek fontos turisztikai látványosságok az indiai látogatók számára. Ugyanakkor megvizsgáljuk a befektetési lehetőségeket, az esetleges román-indiai partnerségeket a különféle idegenforgalmi formák – mint például az egészségügy, a kulturális vagy az üzleti élet – fejlesztésére “- mondta Bogdan Trif turisztikai miniszter.

Az indiai turisták érdeklődnek Románia iránt, az idelátogató indiaiak száma folyamatosan nőtt az elmúlt években.

A memorandum aláírására a kormány székhelyén került sor, Viorica Dancila román miniszterelnök, és Venkaiah Naidu India Köztársaság alelnöke jelenlétében.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.