Romeo Țepeș-Focșa meghívása a szavazás előtt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Romeo Țepeș-Focșa, a PSD Hargita elnöke arra kéri a megye polgárait, hogy a szavazás előtt készítsenek vizuális és összehasonlító értékelést a Szociáldemokrata Párti polgármesterek által vezetett településekről a többi párt által irányított településekhez képest. Ez a meghívás annak a törekvésnek a keretében érkezett, hogy szemléltesse az önkormányzatok közösségeik fejlődésére gyakorolt ​​hatását.

Țepeș-Focșa azzal érvel, hogy a PSD vezetése alatt álló települések jobb fejlettségi és projektmegvalósítási szintet mutatnak, konkrét beruházási és fejlesztési példák alapján. A PSD például jelentős forrásokat fordított Hargita megye infrastrukturális fejlesztésére, többek között óvodaépítésre, útkorszerűsítésre, valamint a víz- és csatornarendszer fejlesztésére. Ezeket a projekteket gyakran olyan kormányzati programokon keresztül finanszírozzák, mint a Helyi Fejlesztések Országos Program (PNDL), olyan összegekkel, amelyek meghaladják a korábbi beruházásokat.

Ez a felhívás nem csupán politikai felhívás; felhívás a tudatosításra és az adminisztráció hatásainak objektív értékelésére. Țepeș-Focșa egy tájékozott szavazásra buzdít, amely közvetlen megfigyeléseken és a közpolitikák helyi szintű valós hatásának ismeretén alapul. Azt javasolja, hogy ez a vizuális értékelés segíthet a polgároknak abban, hogy olyan választási döntéseket hozzanak, amelyek a legjobban szolgálják érdekeiket és közösségeik érdekeit.

Ezzel a kezdeményezéssel Romeo Țepeș-Focșa nemcsak pártját népszerűsíti, hanem szélesebb körű párbeszédet is ösztönöz az állampolgári felelősségvállalásról és a helyhatósági választások fontosságáról. Ez egy felhívás a részvételi demokráciára és a tényeken és egyértelmű összehasonlításokon alapuló szavazásra, amely szilárd alapot jelenthet a bölcs választási döntésekhez.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy