Segítségnyújtás a források lehívására

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A vállalkozói szférával folytatott egyeztetéseken Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége megállapította, hogy sok vállalkozó szeretne pályázatot íratni, de nem tudja, kihez forduljon segítségért.

Ennek nyomán a Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő fejlesztési ügynökség egy platformot hozott létre, (lásd: https://investinharghita.ro/hu/node/1334) ahol a pályázni akaró magán- és/vagy jogi személyek kérdéseket küldhetnek az ügynökségnek, amelyeket az továbbít a pályázatíró cégeknek, a szakemberek válaszát pedig továbbítja a kérdést feltevőnek.

Emellett a fejlesztési ügynökség egy olyan platform elindítását tervezi a válaszadó szolgáltatás mellett, ahol egy helyen megtalálhatók lesznek a Hargita megyei pályázatíró cégek elérhetőségi adatai. Ezzel is segítenék a vállalkozókat abban, hogy könnyebben megtalálhassák a szükséges információkat. A platform ingyenes népszerűsítési lehetőséget biztosít a pályázatíró vállalatoknak, amihez mindössze egy 2-3 perces, elérhetőségekkel kapcsolatos egyszeri bejelentkezést kell elvégezniük. A https://investinhargita.ro/hu/node/add/project-developer-companies linkre kattintva, egyszeri regisztrálással bérmentesen felkerülhetnek a Hargita megyei pályázatíró vállalkozások közé.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy